Selasa, 17 Jun 2008

SHAWAL @ MAJALAH MANGGA JUNE 2008

SHAWAL masih mencari CINTA
oleh: Aisamurni Suparman

Bintang AF5 yang tinggi lampai ni peramah orangnya. Shawal (24 tahun) sekarang sibuk dengan Gempak The Musical Tour ke seluruh negara bersama selebriti Astro yang lain.

Ikuti cerita Shawal yang muncul dengan single lagu pertama berjudul Sampai Bila.

Cerita Shawal :

"Buat masa ni Shawal stop dulu terima tawaran berlakon sebab sibuk dengan Gempak The Musical Tour ke seluruh negara. Lepas ni kalau ade tawaran berlakon insya-Allah Shawal pertimbangkan.

"Lepas AF6 muncul Shawal tak rasa pun populariti tergugat sebab bagi Shawal masing-masing ada rezeki tersendiri.

"Tentang Scha, dia gadis yang baik, manis, mesra dan ramah. Orangnya cantik, comel dan berpotensi dalam bidang lakonan.

"Soal cinta Shawal masih macam dulu. Masih mencari. Tapi tak dinafikan Shawal memang ramai kawan-kawan. Setakat ini belom ada lagi yang berjaya mengetuk pintu hati ini...

"Shawal lebih senang berkawan dengan ramai orang. Tak kisah dia perempuan atau lelaki...'adik-adik' atau 'kakak-kakak' ke... ha ha ha... Semua Shawal layan baik."

Begitulah cerita Shawal yang tak suka makan sayur ni. Kepada pemabca Mangga yang berminat nak berkenalan dengan Shawal bolehlah hantar e-mel:
mohdshawalruslan@gmail.com

Kredit: Majalah MANGGA June08
Pic: kak Chiku (Shanoans)

8 ulasan:

MeMoRy LyNn berkata...

rajin nyee...
cayalah...
meh sini felok meh....


maceh eyla... muahhh!!!

madjo berkata...

alolooo..

rajinnye anda menaip.. maceh kak eylaaaaaaaaa.. hikss

eyLa berkata...

erkk.. maneder .. bukan org la ... cip masuk td la... ajau die menaip..

opsss!!!!

atie berkata...

hiks siap taip tu
best best........
maceh kak eyla or cip or sesiapa la yg taip :P

sab nyer berkata...

wahhh
bergigih sungguh adik ku yg sorang ni...
teruskan usaha anda..
cayalah....

cik-fatin berkata...

Hi,

arituh cam takleh masuk je blog neh.skarang dah buleh.maaf lama tak jenguk.wah...ada org dah masuk plkn gamaknye.rambut dah kena chop chop.

anyway, good job to TAG yg buat blog ni.bagus la. and rindu korang. aaaa....

ni salam dari sydney untuk semua.teruskan good job ni.

agogo.

xoxo,
sydneysiders.

Obi berkata...

mangga sll cover story shawal kan

A~G~O~G~O

EyLa berkata...

cik fatin...

windu kamu juger... (^_^)v
jaga diri k d rantauan... muacchhh!!!