Selasa, 17 Jun 2008

SHAWAL @ GSA de Muzikal Kuantan, Pahang

Kredit Gambar : Silent_Kid a.k.a Asy

Lokasi GSA de Muzikal kali ini adalah di Berjaya Megamall Kuantan, Pahang pada 31 Mei dan 1 Jun 2008.

Thanks to Asy yang sudi berkongsi gambar dan laporan mengenai GSA kali ini. Geng TAG tak dapat turun kaedahnye, masing-masing ade komitmen lain... sib baik ade dak Asy ni... kalau x... korang bayangkan je la ye... hehehe...

Menurut laporan Asy, penampilan Shawal kali ini agak berbeza. Wow! Rambut baru tu.... Sudah kasi potong pendek.. manyak kemas.... Cayalah bro.... imej baru tu.. nampak lagi macho dan Agogo.. hehehe...

Korang tengok je la ye gambar-gambar ni sepanjang Shawal di sana.. nak tulis lebih-lebih takut tersalah info lak nanti. Tapi ape yang pasti.... Shawal buat persembahan solo kali ini, lagu Siti Haida. Selalunye di lokasi GSA yang lain, Shawal berduet dengan Idayu, lagu 'Sembunyi'.

Memang beruntung sungguh warga Kuantan kali ni ye... Selain dapat melihat imej baru Shawal, mereka dihiburkan dengan nyanyian solo oleh beliau... Huwaaaaaaaaaaaaaaa.. jeles ni.... hehehe

Ok lah.. untuk laporan lanjut, korang boleh view blog Asy (klik sini)
**sorry terlewat view report... :P

8 ulasan:

eyLa berkata...

salam....

maceh asy yg bergigih2 d kuantan hiks. ade gak ole2 tuk Blog TAG yer dak.. hihih

maceh kak seri tulun tepek kat sini syg akak .. muacchhh!!!

next detinasi kite turun yuk... hope nyanyi solo lg.. yehaaaa

:aku hanya manusia: berkata...

salam....

maceh byk2 kak eylla n kak seri yg sudi nk tepek gambo ni kt sini...
jasamu dikenang....




-siti nur asyrani-




agogo!!!

madjo berkata...

hikss......

maceh asy... maceh kak seri yg tulun tempek.. maceh kak eyla jugekss..


muacch korangs..........

PuteriPerak berkata...

"terima kasih semua..."


kaedahnye kita saling 'give and take' kan... benda yang boleh di share kita share la kan...

a million thanks kat Asy coz sudi berkongsi dengan TAG ni... cayang dia... happy belated birthday lalink...


thanks a lot guys!!!
[feeling tengah pegang award.. lalalala]




-tetap berangan... wakakaka-

atie berkata...

nk say tq pada asy dan kak seri kerana anda dapat la ku melihat gmbr sekitar gsa kuantan dengan gaya penampilan yg baru....yeahhhhhhhh
agogo~

Obi berkata...

assalammualaikum....thank q asy...n seri n eyla jugak...

wah! emmm..penampilan baru..shawal nyanyi lagu solo..mesti best ni..sib baik asy pergi. kalau tak .tak dapat lah nak tengok gambar2 persembahan kat sana.

a~g~o~g~o

eyLa berkata...

erkk.. eyla tak buat pape.. akk seri yg tepek... allaala....

(^_^)v

:aku hanya manusia: berkata...

huhuhu.....
shame2 la sume....
hehehe insyaAllah kalu ade asy bwat lg....


[saya rasa terharu]