Isnin, 9 Jun 2008

AGOGO TRIP @ KUALA LINGGI MELAKA (PART 3)

HARI KETIGA ( RABU 4 JUN 2008)



Masing-masing bangun awal pagi tu, walaupun penat semalam tak hilang lagi. Tapi disebabkan sikap sporting kalian, masing-masing bergigih-gigih ni turun sarapan sama-sama, awal pulak tu. Selesai sarapan, masing-masing buat aktiviti bebas. Kononnya nak sambung main games la... tapi disebabkan semua dah ala-ala duyung terdampar di pantai, so acara sukaneka dibatalkan. Time ni semua pakat-pakat turun mandi laut untuk kali terakhir sebelum berangkat pulang. Kak umi yang sanggup x turun mandi laut sebelum ni pun tetibe join mandi sekali. Cayalah kak. Tak tahan godaan ni hehehe...


Lebih kurang pukul 11 lebih, semua dah naik atas, bersihkan diri dan berkemas-kemas nak check out. Rasa tak mau balik pun ada. Rasa macam nak sambung cuti pun ada ni. Mana tak nya, sepanjang 3 hari 2 malam di sini, langsung tak rasa tekanan, fikiran rasa tenang sangat. Hati rasa lapang bila dengar suara gelak ketawa, usik mengusik sesama sendiri, deruan ombak... pendek kata memang best la.

Rasa berat hati disaat nk meninggalkan tempat ni... rasa macam berada di dunia fantasi.... bila pulang nanti... kena berdepan dengan dunia reality....

Apa-apa pun...rasa puas bila melihat masing-masing betul2 have fun di sini. Terasa ikatan kekeluargaan itu semakin erat.

To Shawal, terima kasih bro sebab sudi meluangkan masa dan melayan karenah kami yang pelbagai ragam, dan sangat sporting bila sudi duduk lepak, bergurau, makan bersama, dan membuli semua yang ada. Terima kasih kerana buat kami semua rasa selesa dengan sikap Shawal tu dan terima kasih juga kerana menanggap kami semua menjadi sebahagian dari family Shawal. Apa yang kami harapkan, mudah-mudahan Shawal kekal kan sikap macam tu ye. Maaf kalau ada terlebih gurau, terkasar kata mahupun perlakuan.

Pada eyla, atie, kak umi sekeluarga, umi, ayouk, zaki, kak Julia, kak sue, kak chiku, kak ros, kak obi dan semua yang join percutian ni, Seri mohon maaf ye kalau ada yang terkurang dalam report ni. Hehehe maklum la kalau nk coretkan semua kat sini.... jenuh pulak korang nk baca kan. Harap-harap kita dapat berkumpul lagi macam ni k....

OK lah panjang sudah laporan dari ku. Sorry ye kalau ayat ku ini payah nak difahami... hehehe....
Keeping agogo guys!!!!! Next xtvt??? Jeng jeng jeng.....

-Seri @TAG -

4 ulasan:

eyLa berkata...

yeahhhaaaaa........... nak kembali ke saner lg bleh tak.. putar balik mase....

huhuhuh (^_^)v

atie berkata...

jom kak eyla putar balik jam
hiks

sue@smcjt70 berkata...

jom jom jom.....

Obi berkata...

ye la eyla...kalau boleh ulang balik kan best..sbb akk sempat join kejap aje.