Ahad, 20 April 2008

SHAWAL @ LANAI SENI KL

LOKASI: LANAI WARISAN SENI KUALA LUMPUR
TARIKH: 19 APRIL 2008 (AHAD)
AKTIVITI: PERSEMBAHAN KEBUDAYAAN "MALAM DANGDUT" ANJURAN KEMENTERIAN PERPADUAN, KEBUDAYAAN, KESENIAN DAN WARISAN.
WAKIL T.A.G: EYLA & ATIE (FERRARI MARRON hehehehe)


-temuramah peminat dulu-


-tu diaa.. nari meh-


-kenanganku [abg tuh ber "agogo" ngan mr. agogo]-


-nari2 ngan peminat cilik-


-MR.AGOGO IN ACTION!!! KLIK KLIK!!!-


-GELEK... JANGAN X GELEK....-


-TARIAN PENUTUP "POCO-POCO"-


-special pose tuk T.A.G hiks-


-kena serbu...!!!! [perkara biase je ni ahaks]-


-nak sain-

Pada malam sabtu,bersamaan 19 april atie dan kak eyla pergi trek shawal di lanai seni. Walaupun tak familiar jalan ku redah jer(nadia pinjam tag line) sampai2 awal plak tu pkl 7 lebih pastu hujan agk lebat,show start dkt pkl 9 mcm tuh tema DANGDUT so kebanykkan lagu dangdut remix la ade "pencinta wanita" & ketahuan" versi dangdut... puas tgk org2 meroyan bergelek sakan ada gak yang tak sanggup ditgk....

Terasa diri di kelab malam dangdut kjp tp ni versi kelab dangdut open air ok2 back to MR AGOGO...beliau mendendangkan 3 buah lagu.. semua lagu masa kat konsert af5 dulu.. die mcm versatail skit..agogo+dangdut+ joget then penari iringan semua ank2 tomeiii & ade ar sorang bro ni mcm ketua pd kanak2 riang tuhbdk2 kecik yg ceria menari2 atas pentas.

Lepas bdk2 turun atie smpt interbiu bdk2 tu "abg shawal best kate nya"

Ramai gak la artis terlibat ade Fatin, Sheeda & Leina Hangat yg semestinya hangat pengacara Maya yang begitu ceria celotehnya.

And penutup yg paling best sesi senaman di malam hari tarian POCO-POCO ayouk pun join sekali. Meriah habis la..

Lepas abis semua persembahan atas pentas MR. AGOGO diserbu peminat ramai singgah mahu bergambar ngan beliau.......terutama kanak2 riang yg naik ats pentas tuh hiks......tak lupe gak ade yg srh rakam ringtone"angkek la tepon ni ha...SHAWAL tepon nih....."

Pastu Shawal berjumpe ngan family beliau dan lepak2 jap sambil mkn donut J CO....tapi tak abis lg donut ade je fans menyerbu

thanks to the supplyer DONUT J CO.

hiks.....gambar2 & video masih dlm kamera....ape2 pun happening show kali nih
lain dr yg lain sbb ade POCO-POCO kot

Sekian terima kasih

CREDIT T.A.G:
REPORT : ATIE
GAMBAR : EYLA

"THANKS GUYS.. WALAUPUN X PERGI TAPI DAPAT BAYANGKAN LA...HEHEHE...MEMANG BESTTTT HEHEHEH AGOGO!!!"