Ahad, 16 November 2008

Mr.Agogo @ Batik Fun Walk, OU

Batik Fun Walk di One Utama, program bermula dari 6.30am & berakhir 11.30am. Beberapa bintang AF telah terlibat dalam mengadakan persembahan dlm program ini. Antara artis yang terlibat adalah Mila, Candy, Shawal & Toi.

~Sesi memanaskan badan Linda Jasmine , Dr.SMS & Pn.Lela ~

~Shawal bersama MC,Azrul(cham) & Clowns~

~Kenangan Mengusik Jiwa~

~Menyanyi & Menari Bersama Clown~

~bye... AGOGO!!!~

8 ulasan:

tulip berkata...

auntie eyla.....gamdo dr SMS takde ke??? ahaks

tulip berkata...

auntie eyla...me agogo pun walk2 jugak ke bersama peserta lain???

mine berkata...

tq tq tq

T.A.G Seri berkata...

Thanks cik eyla...


pssttt best gak kan wat keje gila dipagi hari... rekod baru ni...
xpenah2 trek awal pagi..
hiks!!! beshhh!!!!


~~~ felok kawan ~~~

atie berkata...

wah....trek di awal pagi
huhuhu dikala ini daku bersiap sedia ke opis
kije kije kije dan kije
kije sampai mati

T.A.G EyLa berkata...

Tulip- cuber tgk betul2 gambo bawat linda jasmine tuh.. hiks

Tulip--> tak pasan r die walk or tak.. hehe... tp gaya walking tuh ade dah hiksss

Mine--> no prob. sharing is caring lor

T.A.G Seri--> hikss... trek paling awal, n balik awal,tak pernah2 sampai umah tgh hari mmber2 heran je hiks.... (^_^)v

Niway sgt santai... maceh kak seri!

Atie--> kelija bagus2 ya. free leh juin trek hehhee...cayuk2

madjo berkata...

wah..., besh neh... trek awal2 [agi..

bravo2.. sy mat suke

atie berkata...

huwaaaaaaaaa rindu nk buat keje trek trek nih...huhuhuhuh