Rabu, 22 Oktober 2008

Rumah Terbuka Murai @ Lemon

assalamualaikum, 21.10.08... satu majlis Rumah Terbuka Murai telah di adakan di Lemon Restaurant, Mines. Majlis ni dihadiri ramai artis, antaranya termasuk lah MR. AGOGO kita dan artis-artis yang pernah menjayakan segmen Aksi Murai. Tetamu juga terdiri daripada Geng Murai yang pernah menjadi Klon Artis untuk rancangan itu.

kredit gambar & laporan dr TAG SAB :

"Yang ni memang unexpected, memula adik aku je yang kene pi...pastu aku melalak kat karaoke tunggu dier habis, pastu tetiba dier message" Along...Shawal ada...pakai baju sedondon lagi" so apa lagi aku serang lah..sib baik ada org Murai yang aku kenal...amik kesempatan gamaknyer"

...terima kasih TAG SAB (^_^)v

6 ulasan:

madjo berkata...

wahhhhhh... bestnye......


besh neh... trek yg x di sangka......

suke2... maceh kak sab

atie berkata...

wah.....dasat kak sab...hiks pe pun maceh atas bauh tangan dari mines nih

eJart berkata...

uiyooo....besh2
kak sab..xie xie..!!
sgt cumil b'baju merah...
(tp yg best kaler itam tuu, wakakaka)

PuteriPerak berkata...

makin kurus lak adek ku ni... ke mata den yang silap memandang...
shawal.. makan la lebih sikit... kurus benau ni...

wahhhh siap bg amanat ni :P
mati la..larikkk!!!!


vroooooommm!!!

atie berkata...

klau shawal takmo makan amik la isi atie ni huhuhuhuhu

sab nyer berkata...

hahahahha
makin kurus kan mamat ni....
beg yang disandang tu lagi beso....