Selasa, 28 Oktober 2008

MR. Agogo @ FADAM Fanatic Open House

FADAM Fanatic FC telah mengadakan satu Majlis Open House di INtai2. Mr. AgOgO, adalah salah sorang tetamu jemputan mereka. Sebenarnya beliau baru saje pulang dr shooting... alhamdulillah sempat juga menjengah majlis FADAM ni. nak di jadikan kisah lagi, Farah & Adam telah terdelay flight yg sepatutnya gerak dr Miri 2pm... tp terpaksa menunggu hingga 6.40pm. Makanya majlis terpaksa juga di teruskan. Selain Mr Agogo, Dior pun sempat hadir memeriahkan majlis tersebut.

Door Gift
Ketibaan Mr Agogo

Salam2.... "selamat hari raya"
Mari makan....

Table MT FADAM
Farah's Mom & Dad
FADAM geng
Kak Nor, Mr Agogo & Angah

Telecast Farah & Adam dr Miri

Games... Harming & Teka
Team A menang [Agogo.. hiks]

ucapan terima kasih sudi jemput shawal.. bla.. bla...
Shawal.. nak sain... hihi

Pose.. pose... n pose.....
Mr Agogo ngan Dior

Family Potret (^_^)v

***thanks 2 all FADAM Fanatic... terima kasih kerana sudi menjemput kami (^_^)b

7 ulasan:

T.A.G Seri berkata...

Meriah kan event smlm...
x rugi join....
Kepada Fadam Fanatic, terima kasih sebab sudi jemput kami.. korang memang havoc!

Hope next time leh wat event together2... hiks

PANTANG MUNDUR JALAN TERUS
AGOGO!!!

Zeti Zainal berkata...

Hi korang, Zeti nak mewakili MT Fadam nak mengucapkan bebanyak terima kasih kerana sudi memeriahkan suasana dan menghavockan majlis..

Ucapan terima kasih juga buat Shawal dan keluarga!

Semoga berkekalan lah hendaknya persahabatan kita..

T.A.G EyLa berkata...

salam cik zeti yg cumil...

maceh k jemput kami n Mr Agogo.. hope tak serik jemput kami ke majlis FADAM lg...

psst...maaf kan lah di atas aksi2 beliau smlm hehehe... (^_^)V

atie berkata...

hiks...nk ucap maceh juga pada FADAM FC sudi menjemput
majlis semalam amat sempoi & meriah
thanks juga pada family farah yang amat mesra melayan kami....
harap dapat ber"gather"2 lagi

madjo berkata...

wah.. ku ketinggalan la nk posting..

eheheh... beshnyer tgk gmbo2 neh..

ruginyer x juin.. aihee..

suke3..

Zeti Zainal berkata...

To Eyla: Sama2. Mane boleh serik. Terima kasihlah sudi dtg meriahkan majlis..ehhehe

Aksi beliau kami dah maafkan..hihi. Oklah tu.

To Atie: Ye mari ber"gather2" lagi

eJart berkata...

wiwiitt...
besh je tgk gmba2 tuhh
hheehe