Sabtu, 26 Julai 2008

Pra REPORT FROM MELAKA...!!!!

Assalamualaikum...

Salam guys!!! Agogo!!! Yeahhhh kali ini geng trek EYLA, SERi, K.JULIA, K.ROS, K.IZZAH & HUBBY dengan gigih dan semangat waja yang membara melaporkan perkembangan terbaru SHAWAL di Melaka.

Banyak gambar best ni.. tapi malam karang la yek ku masukkan... kabel dalam kereta.. yang pasti, kompem MALATOP!


Kami berdua sampai di Bandaraya Melaka tepat pukul 9.45 pagi dan terus ke Dataran Pahlawan di mana pertandingan Street Scoccer sedang berlangsung (SHAWAL MAIN YEAH!!!!)

Dari jauh dah nampak kelibat MR AGOGO sedang warm up di tengah padang. Mulanya Shawal tak perasan dengan kehadiran kami... heheheh diam2 je... xmo la kecoh-kecoh.. ekekkekeke....

gulpp!!!! [kehadiran kami di sedari beliau huhuhuh]

yeahhhhhhhhhh!!!

let's play!!!

yeahhh shawal bawa bola...

penjaga gol yg berjaya....cumer bolos sekali sajer (^_^)v

"korang main lek lok"

GOLLLLLL!!!!
[jaringan gol ke dua dr beliau...shoot dr pintu gol ke pintu gol lawan....la alalala]

felok die ramai2

pose sebelom pi pentas tuk reheasel plak....

Team GSA menang 5-3. Mr. Agogo menjaringkan 2 gol dr 5 gol kemenangan (^_^)v. hiks... hebat kan. Best oooo siap ade vc ni... tp time gol tak sempat nak record huhuh.

Lepas games dorg gerak ke pentas utama tu rehearsal tuk mlm plak. mcm2 aksi ader..mmg kelaka time reheasrsel.... tp kami tak tunggu lamer kejap je. kami ke condo kak ros tuk die check out, n kami ckeck in n terus hantar kak ros ke terminal. pastu ke dataran kembali... hikss.. haaa? ape kami buat? adelahhhh... ha ha ha ha. la ni dah balik condo dah take a nap n bath tuk mlm ni....

rehearsal

.....Ok lah nk gerak gi Dataran balik, stand by untuk GSA de muzikal malam ni. Tunggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

p/s: yang tak pergi jangan makan hati lak... ekekeke... Bak kata Eyla... 'yang tak pergi tu... sila la tahan hati dan gigit jari anda sendiri...jangan gigit ibu jari kaki sudeeeeeh... hiks!'

Ok chow... sambung later k... hehehehe zassss!!!! AGOGO!!!

4 ulasan:

Obi berkata...

hik! cepat tul ada laporan... ni yang best ni..dr siang tadi dah setia menunggu...

team shawal menang ekk..congrats! hik ..mesti hebat ni dia main.. ada vc kan...nanti boleh tengok..tq tq..eyla n seri rehat dulu lah mlm ni...

AGOGO!

madjo berkata...

uwaaaaaaa.........


mkan ati gigit jari...

xpe laa... sobs..

lalalalalalal........... besh

atie berkata...

moja....meh kita mkn hati gigit jari sama2....huwaaaaaaaaaa
ekekekekekekk

ksue berkata...

sob sob sob...

korang saja tau....