Isnin, 28 Disember 2009

Shawal FC @ Wanalicious Bowling Tournament

Pada 25 Dec lalu, kami telah menyertai Wanalicious Bowling Tournament 2009. Tournament ini dianjurkan oleh Fan Club Wana My Star LG di Pin Junction e@curve, Damansara. Terima kasih kepada En. Abd Samad yg menguruskan penyertaan kami. Seramai 9 pasukan bowling terlibat dalam acara ini. Antara FC yg turut serta adalah Wanalicious FC , Dioratic, CTzone, Jaclyn Victor FC, Nadia FC, Farawahida FC , Fizz Firuz FC & Shawal FC.

Alhamdulillah....dengan tak disangka2, team kami telah berjaya mendapat empat ke 6 dari 9 team yg bertanding. Tempat ketiga dimenangi oleh Fizz Fairuz FC, Naib Johan pula dirangkul oleh Jaclyn Victor FC. manakala Johan bagi Wanalicious Bowling Tournament 2009 disandang oleh Nadia FC, Tahniah kepada semua pemenang! Selain itu acara cabutan bertuah juga mmbuatkan majlis ini bertambah riuh dgn pelbagai aksi dari ahli kelab.

Selain bersaing secara sihat, menang atau kalah bukanlah ukuran bagi kami. Apa yang penting, event sebegini dapat mengeratkan lg silaturahim antara ahli kelab & artis2 yg terlibat. Thanks to Dior, Wana & Farawahida yg sporting melayan karenah peminat2 yg ada.

Terima kasih & Tahniah kepada semua AJK Wanalicious yang bergigih2 menjayakan Tournament ini. semoga dapat kita bertemu lg di event yg akan dtg. Oh ya... terima kasih kepada penyokong2 yg sudi datang menyokong kami. kehadiran anda amatlah kami hargai (^_^)v

log on : www.wanamystar.blogspot.com
***credit picca : Atie_leo thanks (^_^)v

3 ulasan:

atie berkata...

yeah...best2....nnt leh join lagi mana2 tournement

T.A.G EyLa berkata...

yeahhhh! yuk.. next tourney---> ? jeng jeng jeng.............

T.A.G Seri berkata...

lama x meriah cam ni...
so.. next xtvt???