Khamis, 18 Jun 2009

Lepak Santai wt. Mr Agogo Pt.3

Salam... sesi lepak santai diteruskan seperti biasa. Port bersantai kami seperti biasalah Old Town White Coffee. Mengikut perancangan awal Madjo, Atie, Sab & Syasya turut serta tetapi masing-masing terpaksa cancel last minute. Jadi kali ini hanya Izan, Tira & Ejart yang turut serta. Tak ketinggalan juin seperti biasa Seri & Eyla.

Topic perbualan kami pada malam itu lebih kepada mengimbau kenangan mengusik jiwa (eh macam pernah dgr kan? hiks!). Sedia maklum masing2 baru pulang dr kerja & terpaksa meredah kesesakakan lalu lintas, tu tidak menghalang kami tiba ke destinasi yang telah dijanjikan, Alhamdulillah~. Walaupun kami tiba agak lewat serta keletihan, perbualan kami pada malam itu amat menyeronokkan diserikan lg dengan gaya2 bersahaja dari Shawal makanya sampai kejung perut kami menahan kelucuan & hilang terus rasa letih sepanjang perjalanan tadi. Disamping berbual kosong sempat juga kami berbincang mengenai aktiviti untuk FC. Nak tau apa? itu kena tunggulah! InsyaAllah~

Terima Kasih pada yang hadir. Hope ramai lagi dapat turut serta pada sesi akan datang!

8 ulasan:

tira berkata...

errr...errr....napo muko itu yang dikeluarkan??? aniwey, thanks cos invite me as well! I'm still thinking pasal tu, tunggu my keputusan nnti ekk, anything tira refer kat uols buleh?? hehee!

Thank you very much! Suke dengar Shawal duk borak2 hahah!

T.A.G EyLa berkata...

hiks.. yg tu paling cuten ada aksi hehehe!

baeklah lalink... (^_^)v

eJart berkata...

ekekke....nak gelak lagik buleh?
=D

tira, gelak 120% lagik..ha, cepat2 join tuh...huhu, pikir masa depan!![cam upin ipin lak]

T.A.G Seri berkata...

wahh suka tgk blog kita ni dah kembali meriah mcm dulu kan kan kan....

* tira.. xper2.. take ur time.. fikir betul2 dan buat keputusan bijak k (rugiii ooo kalau x join : saje nk bako)

** Eyla.. maceh ya.. kamu memang berdedikasi... saya bangga ngan awak.... "eyla... nk gambar plzzz plzzz send... plzzz!!!!"

- larikk -

*** Ejart ... yeah betul tu... PIKIR MASA DEPANNNNNN.... UNTUK MASA DEPAN YG LEBIH CEMERLANG, GEMILANG DAN TERBILANG... INSYAALLAH.....

atie berkata...

yuhuuu
tumpang lalu
ekekek

T.A.G EyLa berkata...

erk... gambo? gulp!!!

awat la gue kena lg mlm tu aihe2! takpe2 gue pikirin jalan geimana mau kenakan itu bosh pulak...

muhahaha haha hahahahaha
[gelak mcm tok gergasi dlm pak pandir the musical]

tira berkata...

"uiiisshhh, seksi nyer Eyla..."

muahahahahahah!!!!

Tanpa Nama berkata...

atie: kalo nak lalu kena bayar tol dulu heheheheh haluuuu semuaaa
-ijan-