Isnin, 6 Julai 2009

Shawal 25th Birthday Suprise!!!

Bersempena dengan roadshow Shawal bersama TRB di De Palma Shah Alam 3 July lalu, kali telah mengambil kesempatan untuk mengadakan suprise tuk Mr.Agogo@ Birthday boy!

Walaupun simple, alhamdulillah berjalan dgn lancar! thanks semua geng yang sudi turun sama2 bg sokongan menjalankan misi ini (^_^)v

4 ulasan:

Agogo Trek berkata...

Thanks pada semua yang terlibat malam tu untuk suprise kan birthday boy kita....walaupun pada mula nye agak kelam kabut...hehehe...

mr Daniel.. thanks for everything... u rox!!!

geng TAG... korang memang superb!!!!

T.A.G EyLa berkata...

kan kan kan!

jenuh kakak ku sorg tu nak sorok kek dr bday boy yg ala2 kua masuk gitu ehhee. seb baik daniel menyelamatkan keadaan heehhe... maceh!

(^_^)v

Shafika_Laura2692 berkata...

Assalamualaikum..
selamat hari lahir yang ke 25 abang syawal. lupa la nak wish malam 2 julai hari tu. saya nampak rezeki abang syawal semakin murah tahun ini. tahniah saya ucapkan atas peningkatan ini. harapnya bisnes yang abang usahakan sekarang ni berkembang maju seiring dengan kerjaya seni abang syawal.
wa'alaikumusalam..

Agogo Trek berkata...

waalaikumusalam Shafika,
thanks k...

jom jumpa Mr agogo ! Ogos ni Kat Saloma Bistro!