Ahad, 22 Mac 2009

Shawal FC @ Santai Tangkis Saida FC

TAHNIAH pada team Beregu Lelaki & Beregu Campuran SHAWAL FC yang berjaya menyandang gelaran JUARA! Manakala bagi kategori Beregu Wanita pula pasukan Saida FC telah merangkul gelaran Juara. Tahniah diucapkan!

PASANGAN BEREGU LELAKI
(Juara Straight Set)

Camarz

Aiman

PASANGAN BEREGU PEREMPUAN
(Tahniah 2 kali menang... Ok La tu!)

Farra

Hanum
Dyana (injured)

PASANGAN BEREGU CAMPURAN
(Juara Straight Set)

Ally
Man J

Selain Shawal FC yang menyertai tournament ini BEREH, LOOK juga turut serta menghantar wakil2 mereka.

Niway... kagum dengan semangat player2 & penyokong2 yang sudi turun padang tuk bg sokongan. Walaupun beberapa kali sesat cari jalan yang benar ke The Chalengger ni hhhhehe. Sangat gigih ok... sampai ade pemaian yang injured ni. Kesian Dyana (member eyla)... take care sis. nanti kita suh big bosh banjer makan yer... heheheh.


Kepada Saida FC... thanks kerana sudi menjemput geng2 Shawal FC kali ni...hope next time jumpa lagi yer.

BTW... BIG BOSH KIM SLM KAT SEMUA

6 ulasan:

atie berkata...

wah...shawal fc juara...setingi-tinggi tahniah kepada semua...
bangga dengan kalian sampai cedera tuh....bagaimanapun dengan semangat yg kental kalian terus mara(dh mcm speech plak)k guy's...well done

KECU berkata...

tahniah dan terima kasih kerana sudi memberi sokongan utk acara ini...

madjo berkata...

yeahh.. at last ley masuk cnih.....

bravo..bravo.. tahniah kat sume player dan juga penyokong team badminton shawal fc........

sayer amat berbangga ngan korang sume...

muachhhhhhhhh


psstt.. kim salm bosh blk... lalallal ;P

DyanaZainudin berkata...

[Aku yang tercedera]

Kirim salam je?

Hahahahaha!!

T.A.G Seri berkata...

Dyana...
alolololo..
cian dier...
hikhikhik.. ok la tu dia kim salam
daripada dia senyap terus... ekekekeke


nanti jumpa dia.. claim la ape yg patut k..
jangan kejung lak

ekekekeke

DyanaZainudin berkata...

hekhekhek.. waalaikummusalammm.. Kak su, dyana jual kuih tepung pelita.. http://geraikuih.blogspot.com... klu kak su nak order untuk meeting ke apa ke boleh la order dgn dyana.. hekhekhek.. dyana jadi usahawan kuih plak.. hahahaha..